آموزش ساخت مزرعه ذرت

آموزش ساخت مزرعه ذرت

ساخت مزرعه ذرت نیاز به برنامه ریزی و آماده سازی دقیق دارد. در اینجا مراحلی وجود دارد که به شما در ساخت مزرعه ذرت کمک می کند:

1. مکان مناسب را انتخاب کنید:

مکانی را انتخاب کنید که حداقل 6 تا 8 ساعت در روز آفتاب کامل داشته باشد و خاکی با زهکشی خوب داشته باشد. ذرت برای رشد مطلوب به نور کافی خورشید و خاک حاصلخیز نیاز دارد.

2. خاک را آماده کنید:

آموزش ساخت مزرعه ذرت

هر گونه پوشش گیاهی یا علف های هرز موجود را از منطقه حذف کنید. با استفاده از کلتیواتور یا بیل تراکم خاک را شکسته و سنگ ها یا زباله ها از بین ببرید. برای بهبود حاصلخیزی خاک ، مواد آلی مانند کمپوست یا کود دامی به خوبی پوسیده را اضافه کنید.


کلتیواتور چیست؟ و چه کاربردی دارد؟


3. آزمایش خاک:

خاک را آزمایش کنید

آزمایش خاک برای تعیین سطح pH و محتوای مواد مغذی آن انجام دهید. ذرت خاک کمی اسیدی با محدوده pH 6.0-6.8 را ترجیح می دهد. بر اساس نتایج آزمایش خاک ، ممکن است لازم باشد خاک را با افزودن آهک برای افزایش pH یا گوگرد برای کاهش آن اصلاح کنید. همچنین ، مواد مغذی لازم مانند نیتروژن ، فسفر و پتاسیم را همانطور که در آزمایش خاک توصیه شده است ، وارد کنید.


فرسایش خاک چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم – Soil Erosion


4. بذر ذرت را بکارید:

ذرت به طور معمول از دانه ها رشد می کند و شما می توانید بسته به نیازهای خاص خود از بین انواع مختلفی انتخاب کنید. بذرهای ذرت را مستقیماً در خاک به عمق 1-2 اینچ و به فاصله 8-12 اینچ در ردیف بکارید. ردیف ها را حدود 30 تا 36 اینچ از هم فاصله دهید تا فضای کافی برای رشد فراهم شود.

5. آبیاری:

پس از کاشت بذرها ، منطقه را کاملاً آبیاری کنید تا از تماس خوب بذر با خاک اطمینان حاصل شود. ذرت به آبیاری منظم و مداوم به ویژه در مراحل جوانه زنی و گلدهی نیاز دارد. هدف این است که حدود 1-1.5 اینچ آب در هفته از طریق بارندگی یا آبیاری تامین کنید.


انواع روش های آبیاری – مزایا و معایب


6. کوددهی:

ذرت یک تغذیه کننده سنگین است و در تمام چرخه رشد خود نیاز به کوددهی منظم دارد. کود متعادلی مانند 10-10-10 یا 16-16-8 را در زمان کاشت اعمال کنید و زمانی که بوته ها تا بالای زانو هستند کود اضافی بدهید. دستورالعمل های روی بسته بندی کود را برای میزان مصرف مطالعه کنید.

7. کنترل علف های هرز:

مزرعه ذرت را عاری از علف های هرز نگه دارید ، زیرا آنها می توانند برای مواد مغذی ، آب و نور خورشید با گیاهان ذرت رقابت کنند. به طور مرتب علف های هرز را با دست حذف کنید یا از مالچ برای سرکوب رشد علف های هرز استفاده کنید. هنگام استفاده از علف کش ها مراقب باشید تا به گیاهان ذرت آسیب نرسانید.

خرید علفتراش

8. مدیریت آفات و بیماری:

مزرعه ذرت را از نظر آفات معمولی مانند کرم های ذرت ، کرم های ارتشی و شته ها بررسی کنید. در صورت لزوم از اقدامات مناسب کنترل آفات مانند اسپری های حشره کش یا کنترل های بیولوژیکی استفاده کنید. علاوه بر این ، مراقب بیماری هایی مانند ذرت یا زنگ زدگی باشید و اقدامات پیشگیرانه مانند تناوب زراعی و انواع ذرت مقاوم به بیماری را انجام دهید.


انواع آفات درخت و از بین بردن آنها


9. برداشت:

آموزش ساخت مزرعه ذرت

ذرت زمانی آماده برداشت است که خوشه ها پر شده و پوسته ها خشک و قهوه ای شده اند. به آرامی پوسته ها را عقب بکشید تا بلوغ هسته ها را بررسی کنید. برای برداشت ، گوش ها را بچرخانید و به سمت پایین بکشید تا از ساقه جدا شوند. بهتر است ذرت را تازه مصرف کنید ، بنابراین برای داشتن شیرین ترین طعم آن را در اسرع وقت برداشت و مصرف کنید.

به یاد داشته باشید ، ساخت مزرعه ذرت نیاز به نگهداری مداوم ، از جمله آبیاری منظم ، کود دهی و کنترل آفات دارد. با دنبال کردن مراحل ذکر شده ، می توانید با موفقیت یک مزرعه ذرت پر رونق بسازید و حفظ کنید.

ارسال دیدگاه